Höj och sänkbart skrivbord

Den bästa kontorsmöbeln är ett höj och sänkbart skrivbord som gör det möjligt att anpassa komforten när du arbetar. Ur ett ergonomiskt perspektiv är höj- och sänkbara skrivbord helt rätt inredning i kontorsmiljöer för att garantera en sund arbetsmiljö.

Varför höj och sänkbart skrivbord?

Du har stora möjligheter att inreda hemmakontoret precis på det sätt du själv önskar – utbudet är enormt när det gäller skrivbord. Med det sagt är det inte alla tillverkare och varumärken som erbjuder höj och sänkbart bord. En väletablerad aktör inom kontorsinredning och framförallt just höj och sänkbara skrivbord är DPJ.se. De erbjuder ett höj och sänkbart skrivbord för just dig. Med hög kvalité och ett brett sortiment kommer du utan tvekan bli nöjd med ditt nya höj och sänkbara skrivbord till hemmakontoret.

Om du månar om en hälsosam arbetsmiljö när du jobbar hemifrån bör du investera i ett höj och sänkbart skrivbord även om prislappen är lite dyrare. Det är helt enkelt värt att betala lite mer för att undvika arbetsskador och värk från stillasittande kontorsarbete. När du arbetar vid en höj- och sänkbar skrivbordsmöbel kan du anpassa arbetspositionen på ett personligt sätt. Det är viktigt att stå upp mellan varven och då höjer du enkelt ditt justerbara höj och sänkbara skrivbord. Du som delar hemmakontor med din partner gör också helt rätt i att köpa ett höj- och sänkbart skrivbord. Då är ni båda garanterade ett ergonomiskt hemmakontor med rätt höjd på skrivbord och stol.

Skrivbord höj och sänkbart – vad ska jag tänka på?

Innan du ska köpa ett höj- och sänkbart skrivbord finns det några viktiga aspekter att tänka på för att välja rätt skrivbordsmodell.
  • Hur stor yta har jag? – Du bör mäta arbetsytan, även höjden, för att få en god uppfattning om vilken storlek på det höj- och sänkbara skrivbordet du bör köpa.
  • Vilken form på det höj och sänkbara skrivbord? – Utgå alltid från ditt hemmakontors vinklar och vrår när du väljer modell och passform på skrivbord.

Skrivbord

Oavsett om skrivbordet är höj och sänkbart så är det en av de viktigaste kontorsmöblerna för alla typer av kontor. Det är den plats majoriteten av ditt arbete kommer utföras och att lägga tid för att välja rätt är viktigt. Du kan välja mellan alla möjliga typer av skrivbord; stora och små, ovala och fyrkantiga. Utgå från ditt kontorsutrymme när du väljer ny kontorsinredning och skrivbord. DPJ.se erbjuder ett stort utbud av vanliga skrivbord för alla typer av hemmakontor. Se över utbudet och investera i en bättre arbetsmiljö för dig med ett skrivbord för din arbetsyta. När det gäller hemmakontor väljer många mellan ett större skrivbord med mycket förvaring eller ett litet som passar enkelt i hörnet om man inte har så mycket utrymme för hemmakontoret.